Nya X11 PRO-serien – Välj modell efter ditt svetsbehov

För alla svetsare i branschen är X11 Original en välanvänd produkt som har funnits i många år. Nu har AGA gjort en målgruppsanpassning av produkten. Tre versioner svetsbrännare har tagits fram för att effektivt passa olika svetsbehov. Du betalar alltså bara för den utrustning du faktiskt behöver.

PRO, FLEX eller PLUS – Vad passar dig?
För dig som jobbar i bilverkstad eller med lantbruk skulle jag rekommendera X11 PRO. Verktygen kommer i ett smart läderfodral som lätt rullas ihop. Det gör det enkelt för dig att ställa undan utrustningen så att den inte ligger framme och dammar i verkstan när den inte används. X11 PRO FLEX passar dig som arbetar i en mobil miljö, exempelvis med VVS eller som köldmediatekniker. Ett snyggt runt handtag och flexibla svetsinsatser ingår bland annat. X11 PRO PLUS är efterföljaren till X11 Original, och här snackar vi grejer för den professionelle svetsaren med behov av ett komplett brännarsystem, där bland annat skärstöd ingår.

Samma höga säkerhetstänk
Sjävklart ger den nya X11 PRO-serien samma jämna svetskvalitet och har samma höga säkerhetsnivå som tidigare. Serien är som tidigare tillverkad enligt EN ISO 5172 och uppfyller alla nödvändiga säkerhetskrav. Du kan läsa mer om de olika X11 PRO- modellerna och vilken utrustning som ingår på vår hemsida.

Text: Ulf Lundin, Foto: Jonas Böttiger