Ny tålig hybridregulator

Jag vill passa på att slå ett slag för AGA:s nya hybridregulator SMOOTHFLO. Det är den första hybridregulatorn i världen och jag skulle vilja påstå att den är den mest användarvänliga också.

Unik konstruktion
Till skillnad från från en traditionell enstegsregulator som kräver regelbunden manuell justering av gastrycket, ger hybridtekniken i SMOOTHFLO tack vare tvåstegsprestandan ett exakt gasflöde, oavsett flasktrycket och gör den enkel att använda. Jämfört med konventionella regulatorer levererar den nya hybridregulatorn ett högre gasflöde och ger bättre och snabbare skärning. Regulatorn passar utmärkt för dig som arbetar i t ex gruv- och tungindustri eller gör mobila arbeten, då den är tåligare och säkrare än någon annan regulator. Trots det har du 5 års garanti.

Förbättrad säkerhet
Säkerheten har som alltid för AGA varit en viktig faktor i konstruktionsarbetet och SMOOTHFLO-produkterna är patenterade på flera områden och tillhör de allra säkraste gasregulatorerna i sin klass. Även höljet som är damm-, vatten- och slagtåligt skyddar de inbyggda manometrarna och ger därmed en förbättrad säkerhet.

Vill du veta mer om SMOOTHFLO kan du kolla in filmen här på Magasinet online. Du kan också läsa mer på aga.se